Return to site

Alice Claus - de jong

Trainer | coach | co-owner My Mind Farm

Creatieve potentie

Ik stimuleer creativiteit, leiderschap en intuïtie door mijn trainingen in persoonlijke ontwikkeling te combineren met mijn achtergrond als muzikant, trainer en docent bij het conservatorium. Ik heb gestudeerd aan het conservatorium in Amsterdam en 15 jaar ervaring opgedaan in het samenstellen en trainen van koren, quartetten en individuele studenten. Daar merkte ik dat ik er steeds voor zorgde dat mensen hun creatieve potentie beter gingen benutten. Dit wilde ik niet alleen stimuleren bij muzikanten, maar bij iedereen.

Focus, emotie, bewustzijn

Door middel van het trainen van mijn eigen mindset en opleiding in positieve neuroplasticiteit realiseerde ik me wat er essentieel is voor het bereiken van ieders creatieve leerpotentie: focus, emotie en bewustzijn. Dit heb je nodig voor professioneel succes, welk beroep je ook uitoefent.

Mind training

Ik ben een gecertificeerd PNT (positieve neuroplasticiteit) trainer en samen met mijn partner Steven geven we trainingen aan organisaties en individuen in focus, EQ en communicatie. We combineren mijn creativiteit met zijn wetenschappelijke basis en onze gezamenlijke ervaringen als trainer en coach in westerse en oosterse mind training. Ons bedrijf My Mind Farm biedt de laatste inzichten aan brein & geesttraining, psychologie en hersenkennis in een zeer praktische vorm.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK