Return to site

Aphra van den berg

Antropologe | Deep Democracy

Verbinden, begrijpen en samen vernieuwen

Mijn naam is Aphra. Uitgangspunt in mijn werk is het versterken van de waarden 'eigen regie', 'menselijkheid', 'vertrouwen', 'aandacht', 'tijd', 'keuzevrijheid' en 'kwaliteit' zowel in organisaties als in de maatschappij.

Vereniging van krachten

Ik geloof dat we meer intelligentie tussen ons dan in ons hebben. Door de spanning niet uit de weg te gaan, verantwoordelijkheid gelijkwaardig te verdelen en elkaar daadwerkelijk te horen ontstaat een verdiepende dialoog en maken we optimaal gebruik van deze intelligentie. Zo ontstaat vereniging van krachten. Zo kunnen we samen de toekomst vormgeven en duurzame verandering realiseren.

In mijn werk maak ik gebruik van een combinatie van antropologie, veranderkunde, transitiekunde en deep democracy.

Wil je meer weten over mij of over wat ik doe, kijk dan op

www.verenigingvankrachten.nl

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK